I WON'T PLAY DEAD WHEN I'M ALIVE

top 6 of the day, The Ark songs
  1. Absolutely No Decorum
  2. Tell Me This Night Is Over
  3. Little Dysfunk You
  4. The Worrying Kind
  5. Beauty Is The Beast
  6. Hey Modern Days




image38

..

Olas Flickvän har en otrolig tur. sumpa inte det du.

-

Halloj!


Jo, det var ett tag sedan jag skrev, förlåt. Även om det inte är typ någon som läser min blogg så känner man sig ändå rätt skyldig! Konstigt, ja. Det har ivarje fall inte hänt så mycket.

Skolan har börjat snabbt och jag har redan tråkigt. The Ark sitter fast i vid min sida fortfarande. Lyssnar även på KISS, Håkan Hellström m.fl. KISS har ju också liksom alltid "varit där" eftersom min morbror har spelat med sina kompisar i ett KISS coverband som har gått bra. Kommer ihåg när jag skulle borsta hans hår när jag var liten, och borsten fastnade för att han hade så himla långt och tjockt hår. Hans hår var ner till midjan ungefär. Men det klippte han av sedan när han gifte sig. Jaja, slutpratat om det!

I skolan är allt samma förutom att jag börjar med betyg det här året, men det oroar mig inte särkilt mycket. Plus att vi har flyttat ut i barack. Matte, Oliven och lilla jag umgås och har det väl skapligt på rasterna! Finns inte särkilt mycket att göra förutom att antingen åka runt runt på en grej eller sitta på en bänk. Jag tycker bäst om att Oliven och Matte åker runt runt och jag sitter på en bänk, lyssnar på inspelade låtar på mobilen och tittar heltenkelt på. Vi har de vanliga ämnena såklart.

Neps. Nu orkar jag inte skriva mer. Kramar Bella

Hemskt

Jag vill vara mig själv. Men hur lätt är det i dagens samhälle, egentligen? Jag vill kunna gå i prickiga byxor och en tröja som inte alls matchar utan att bli kallad fånig eller korkad, eller framförallt ful. För om jag inte känner mig ful, borde inte jag få vara glad för att jag har på mig något som jag trivs i och känner mig stolt i?  Bland alla dessa människor som själva inte tycker detta i Sverige och världen fungerar det tydligen inte så. det tycker jag är hemskt. Att folk inte får vara den de vill är en stor förlust i världen.


Lite fina videosar







:) mycket nöje

datooor

Halloj

Idag har vi köpt en bärbar dator! Tjoho! Så nu är jag lite smått överlycklig över att jag inte behöver sitta vid den här dumburken länge till!

:D

image37

Jättefin




faktiskt

The Ark är kärlek. Och eftersom man kan bli smittad av kärlek kan man även bli smittad av The Ark. Så enkelt är det och det är bäst du accepterar det.

Är det du..?

Är det du som tycker illa om personerna på framsidan i tidningar?


tänk efter!



Well don´t project you spleen
On the girl on the magazine
-You never know,
Maybe she´s feeling quite comfortable
The only human right for which I´m
Gonna fight
Is everybody´s right to sometimes feel
Irresistible

Ja!


Pinsen har kommit!''

image34


 


 


 

 


 

 


Musik är avgörande nu

Musik har blivit ett måste för jorden. Man märker ju att det står om artister hela tiden i tidningarna, även om det bara är små spalter ibland. Och om folk ska ut och motionera, vad har de då i öronen? Jo, musik.
Musik har ju alltid funnits.

Musik är avgörande. Det är väl bra.Tycker jag.

dumt

det gick inte att ladda ner de sista låtarna( som jag skrev i förra inlägget) så nu är jag sur. Se upp!

För vi ska dansa i neon!

ja, idag ska vi dansa i neon faktiskt.

Laddade ner LimeWire och sedan Dansa i Neon med Ola. Helt sjukt underbar ju!! Lite störande att de är nån gubbe som sjunger med och typ säger va ola ska sjunga innan ola sjunger de. Lite svårt att förklara, ladda ner den själv. Men helt underbar! han sjunger så fint. Det är ju inget nytt men ändå. Man kan nästan inte förstå det.

Sen laddade jag ner lite andra. tre med sahara hotnights och nån annan. Håller på med Stjärnebarn,Love This, Truth Like Instant, Crystal Clear

toppeeeen

Clamour For Glamour, babe

Clamour For Glamour- The Ark





nej, det blev inget nagellack igår. Lat som jag är! På kvällen åkte jag och josse och satt utanför Way out West. Vi hörde Absolutely No Decorum och Father of A Son innan det börja regna och vi åkte hem( jag hade ingen jacka eller något och det va kallt och inte kul när man inte får vara där inne själv ;/ ).

Idag städade mamma badrumshyllan( en av de) och hittade där ett rosaglittrigt nagellack. Inte världens vackraste men helt klart användbart!
Josse kommer strax och vi ska beställa pins. Trevligt tycker jag!

Nu är jag också inne på min egna sida på datorn igen eftersom jag inte känner det här vansinniga beroendet nu.
Det är väldigt skönt.


Tråk!

Snart ska jag upp till F-torg och köpa ett nagellack. Vet inte riktigt vilken färg, det återstår att se!

Ikväll ska jag och Josse till Way Out West och sitta utanför Timo Räisänen och The Ark. Ska bli mys.
Har absolut inget att skriva men har inte lust att överge bloggen.


krams

If there is disease in you I want to have that disease to...

Disease- The Ark




09.00-14.00


Idag var jag först i skolan. Det var trist. Äcklig mat fick jag också. Nån pastalåda med makaroner och spenat och nån konstig ost. skitäckligt var det..usch

14.30-19.30

Sen kom lilla josse farande. Vi gick upp till F-torg(Frölunda Torg) i värmen. Det var hur varmt som helst. Inte ens skönt. Där kollade vi på anteckningsbok till mig men det fanns ingen jag ville ha, synd nog. Då gick vi och åt glass istället. Sen gick vi in på H&M för att kolla på kläder. Josse provade ett par shorts och nåra mysbyxor. De va jättefint men eftersom de kostade mer än vi hade så får det bli en annan gång. Josse märkte att hennes häl hade "gått upp" och blödde skitmycket. Vi gick och hämta servett och satte där hon blödde och sen på med skor. Då gick det bra när vi gick hem, fast det var otroligt varmt. jag lyssnade på absolutely no decorum hela vägen hem i min mobil. Ljuvligt! och Laurel Wreath. Sen åt vi middag, chilicorncarne. det var gott!
Sen åkte josse hem på kvällen.



Nu e jag trött 


image32


Sommarskola&Fiskebäck

Idag va jag först på sommarskolan. de va rätt skoj idag.

Sen åkte jag och Oliv till Stranden(fiskebäck) med Josse(!). det var supermysigt.




skolan med stort :/

image31


Eklandaskolan är skolan jag går på. det där är då på hösten.↑



Reklamen om Prayer For The Weekend



Idag när jag såg på TV var det Prayer For The Weekend skivan och The Ark som "presenterades" innan ett program


Den jäveln som säger detta säger: The Ark Prayer For The Weekendt

VA FAN KOMMER T:ET IN!? VA??

-

Igår åkte jag,mamma, farmor och gnodis till Hönö. Vi åt mat och åkte runt. De va skojjigt. Goliat blev lite matt med allt ut o in hoppande ur bilen. Men han va på gott humör ändå!

Sen åkte farmor hem o vi hyrde en stuga i en natt. de va asmysigt. Vi grillade och satt nere vid vattnet med goliat springandes omkring. han vågade gå UT I VATTNET! Jag kasta ut bollen en meter och han gick i och hämtade den. Min gullepojke!

Nu är vi hemma.



Nu ska jag börja lyssna på The Ark igen så smått. Det ska bli kul!

elakt barn

image29

sökte på Evil Thing

den där ungen kanske är elak....hmm

dagens låtar

Od Slatrom Ekil- The Ark
If Anyone Matters It's You- Sahara Hotnights
Disease- Linnea ( made by The Ark)

Liten

Mår man dåligt av olika orsaker kanske inte det bästa är att öka på "mådåligtandet". Men jag står snart inte ut! Jag ska absolut inte bli såhär igen. VÄGRAR! Det är en av de två jobbigaste saker jag varit med om. Men jag kan ju ta det försiktigt, inte bli såhär djupt beroende och deprimerad som jag blivit.

Tänk på den unga flickan
hon vill så gärna bli älskad och förstådd






Jag vill åka till graven någon dag. För jag saknar honom faktiskt. Faktiskt så gör jag de. Det sitter två små fåglar på stenen. Den ena är jag. Den som pickar är jag. Den som tittar upp mot himlen är min syster.
Jag åkte rätt ofta dit när jag var mindre. Men smärtan är för stor för att jag orkar.
Jag borde åka dit. Men det är inte snällt mot honom, för han ville inte att jag skulle gråta. Men mitt liv behöver gråt. Behöver tårar. Ingen ska tycka synd om mig. Jag tycker inte synd om mig själv. Jag var inte menad att ha honom hos mig. Han var inte menad att krama mig när jag tar studenten. han var inte menad att finnas i mitt liv mer än sex år. Sex år där 3 var lyckliga och 3 olyckliga. Jag smög ner för trappan och frågade om han kunde läsa och pettson för mig. Men han var för trött. Han hade ingen ork. Han älskade mig.


Jag saknar min pappa.


Får fnatt snart!

 fan alltså

RSS 2.0