I keep telling you i've got lots of things to do...

Tjenis


Jag är så jävla trött på syror och baer just nu att jag nästan ruttnar., men jag har faktiskt skrivit KLART min bok. Känns bra...

Igår kväll hölls jag vaken av den mycket pigga Linnea som sms:ade knäppa dikter om sniglar och hon hade stora planer på att gifta sig med mig också. INTRESSANT VÄRRE! Jag sa såklart "Ja".  Here come's some poetry of linnea and me:
Linnea:
Blåbär är blåa, amöbor är små.
 Bella sover inte, vad kan det bero på?

Jag:
Linnea sitter inne och sover liksom ej
Detta stör och irriterar mej

oerhört bra!



Idag då så var jag först i skolan, där hände ingenting. Sedan åkte jag hem med världens huvudvärk. Jag gjorde klart boken och tog en promenad med Goliat till mammas jobb. Huvudvärken gjorde ondare. Blääää!
Nu försöker jag få linnea att sluta brodera på sitt broderi och ringa mig...Men hon vägrar, den hemska ungen.

Men jajjaa......

wa wa wa wa

:) Tjenis.

Igår tillbringade jag en kväll ensam plus natt. Det var rätt mysigt och skönt. Men visst blir man ensam! Försökte få Linnea att dra hit, från helsingborg, och ha party men det ville hon inte O.O
Stackars mig.

Idag var jag i stan med mamma och Goliat. Vi travade runt där, och jag fick vänta utanför en hel del affärer med den lille tjocke medan mamma var i affärer. Alla trodde typ han var en mops! Sååååå jobbigt. HAN ÄR EN FRANSK BULLDOG UTAN BESKYMMER OCH DU DIN KÄRRING SKA INTE TALA OM HUR JAG SKA HANDSKAS MED MIIIIIN HUND. OKEJ? tack så mycket.

Sedan åkte vi hem och jag skrev 3 kapitel på min bok om syra och baser. Den är till skolan, inte till mig. No no...
Mamma var huslig och gjorde kåldolmar till sin sjuka kompis och skalat apelsiner för att ha skalet till julgodis. Gott!

image45

RSS 2.0