MVG, skvallerkärring

HEJ NI!

Jag är en usel människa som aldrig aldrig skriver. Förlåt. Jag är lite trög bara med saker och ting. Plus att jag har behövt plugga till prov och med ett arbete, och helt enkelt inte haft tid med blogg. Knappt varit något med datorn. De flesta har ju sportlov, men inte vi här i gbg dåå. Vi hade förra veckan. Hoppas ni som har sportlov har ett bra sådant ivarje fall. För det hade jag( även fast det var FÖR kort). Träffade ju Josse på tisdagen och Linnea på lördagen. Lördagen var extra kul! Jag saknar dig gumman. Ser nu att jag redan skrivit om mina olika upplevelser(om man nu kan kalla de det) på lovet. Så jag skiter i det!

Idag är det torsdag och extra lång dag i skolan. Klockan 4 var det utsatta klockslaget då man fick springa till bussen! Men dagen kändes inte så lång ändå faktiskt. Första lektionen hade vi SO, där vi bara kollade på film om industriella revolutionen och sedan fick sluta tidigare( ca 10 minuter men ändå!). Sedan var det Elevens val, då jag och matte har valt spel i början av terminen. Oliven har valt kärnämnen, det som jag hade förra terminen. Spel är kul! Vi utmanade några killar i Jepordy(stavas?) och vann- såklart! Efter spel lektionen som varade 2 timmar, var det lunch. Efter det var det franska. Sen musik- och vet ni vad? Fick tillbaka musikprovet med ett MVG! :D
Efter det roliga beskedet var det NO. Efter NO:n fick jag hjälp av min lärare med NO-arbetet, och med att få det så det blev en bok i A5 format, med text på båda sidorna..
Sedan åkte jag hem! Åt och gick ut med S och G. Och nu sitter jag här :)

Och vet ni vad? Jag tror jag har börjat "leta" skvaller sen jag började läsa Gossip Girl! Det är ju sjukt! Jag avslöjar dock inte vad jag kom fram till igår. (vad jag TROR jag kommit fram till :P)

Det var min dag! Inte så himla roligt blogginlägg kanske, men jag kände mig tvungen att blogga + att jag inte hade nått kul att skriva. Bara att jag blivit en skvallerkärring!

rubrik!

Hej, ni få som läser!

Förlåt att jag inte skrivit sedan i fredags men jag har inte orkat helt enkelt.  Men nu skriver jag!

Förra veckan var det alltså sportlov, och jag tillbringade det hemma. Det var rätt tråkigt, förutom på lördagen då jag träffade Linnea. Tack för den dagen du! Det var kul!
Alltså, annars har jag inte gjort något annat! Eller jo.. På tisdagen var ju jag och josse på stan, men det tror jag redan att jag skrivit om!

Jag har verkligen inget liv- därför härmar jag Linnea med att visa kort från tidigare tider.
Enjoy.


image73
januari 07


image74
April 07



image76
Juli 07

image77
Juli 07


image78
Augusti 07

image79
September 07

image80
Oktober 07


image81
November 07




x)


<3

vänskap håller längst oavsett vad som händer <3




Nu sitter jag här. Klockan är 22.30, det är mörkt och mina byxor klistrar sig mot låren. Det är för att det är så varmt här inne. Så nu har jag öppnat fönstret!
För övrigt pratar jag med kinäs, lyssnar på musik och ska hämta mer dricka nu! Börjar bli torrt....brb!

Så :)!

imorgon!

Tur till stan' och solsken

Idag åkte jag och farmor in till stan och åt lunch. Bra sällskap och bra mat! Vi åt på Panini e pasta.

Solen skiner här i gbg! Det är så himla härligt även fast det är kallt. Så fort man kommer in i skuggan så blir det skitkallt! så till solen- I love you!

Mina naglar är underbart svarta!

Vilken färg har dina?


Alla hjärtans dag!

Hoppas alla haft en underbar dag!


Jag har ivarje fall haft en hyfsad! har varit på mammas jobb sedan klockan 8 på morgonen till 4 på eftermiddagen och skrivit det förbannade arbetet om Kolets kretslopp. Men det är klart nu! Nu behöver jag bara plugga till ett prov som jag inte fattar något på! Jäkla skit kemi. Nån som är jättebra på det och fattar precis allt och har MVG?!
Jag och mamma åt lunch på Frölunda torg på en indisk resturang, Curry nam nam. Jättegott var det och jag blev proppmätt! Jag fick även ett svart nagellack där på torget som en alla hjärtans present från mamma. från Linno fick jag även 6 st hjärtanssms. Fick man 4-5 så var man en bästa kompis. tack gums! <3

Nu är det 2 dagar kvar till jag hälsar på babi!
image72





UNDERBART

SÅ JÄKLA UNDERBART! Ola spelar jesus i Jesus Christ Superstar, premiär 31 oktober.
OCH GISSA VEM SOM SKA GÅ!? JAG JAG JAG! OCH LINNEA LINNEA LINNEA!



(ursäkta den dåliga texten under)

Ola Salo i "Jesus Christ Superstar"


TThe Ark-frontmannen Ola Salo byter rockscenen mot

musikalscenen, om än tillfälligt. Den 31 oktober har

nämligen Andrew Lloyd Webbers musikal Jesus

Christ Superstar premiär på Malmö Opera - och då

med Salo i huvudrollen som Jesus.

- Jag är mycket glad över att Ola tackat ja, meddelar

operachefen Lars Tibell i ett pressmeddelande.

Förutom att spela titelrollen kommer Ola Salo även att

göra en ny svensk översättning av musikalen.

Malmöuppsättningen av Jesus Christ Superstar, som

regisseras av Ronny Danielsson, blir inte Ola Salos

musikaldebut. Tidigare har sångaren bland annat

spelat Robert under ett par föreställningar av Kristina

från Duvemåla på just Malmö Opera.





--

Igår var jag med josse på stan. Vi tog bilder till en stillbildsvideo som vi gjorde sen. Vi var även inne på weekday och hittade jeans(cheapmonday) för 100 kr! Det var 75% rea! Skitbra. Jag köpte ett par randiga jeans. jag skulle egentligen köpa en väska men hittade ingen så sket i det.



gud. lyssnar på ola när han sjunger dansa i neon. den har inte funnits på min dator sedan vi bytte....

gud va underbart

Vad f...

Vad har hänt!? Har ni gått och dött!? Läs och kommentera!

Måste skriva av mig

Ja. Jag måste(!!) skriva av mig!!!!
jag har verkligen INGENTING att göra. Det finns ingen Linno att prata med,  ingen hund som vill gosa för de har tröttnat på mig för idag, det är alldeles för tyst och jag har verkligen ingenting att skriva.  Men jag måste skriva.

Jag sitter här. På min höga stol, vid mitt höga skrivbord med min platta dator. Snart ska jag gå och möta mamma på pilatesen. Med hundarna.

SUUUCK!

Kanske denna!?

image70Kanske en liknande sån XD

image71Eller maybe en liknande sådan hära!?

---

Hej.

hoho, ni ska veta att jag har shoppat idag! Åkte till 421 med mamma och johan för att köpa skor( handla mat då också). Ja visst. Jag sprang in på skopunkten och hittade 3 skor! Som tur var det "ta 3 betala för 2" ! Asbra ju! Sedan sprang jag in på Cubus. Ut kom jag med en klänning! En blå en. Allt detta blev bara 320 kr. Snacka om bra affärer! Så nu går jag runt här i mina nya skor. Jag älskar de.......
Linnea är på tennis. Jag har sms:at henne 3 gånger. För jag är otålig...suck. KOM HEM!

Och det är spooooortlooooooov! Fan, det är så jäkla skönt! Så imorgon behöver man inte masa sig upp klockan halv 7 utan kan sova hur länge man vill! Föressten behöver jag inte göra det förens på tisdag om en vecka. haha, snacka om tur!!

Och jag längtar till lördag. Så innerligt. det ska bli så kul! Om ni bara visste vad jag saknar linnea. JAG SAKNAR DIG!
haha, men det som inte ska bli så kul med det är att jag kommer gå upp 6. Bussen går 8 från centralstationen! Thank you very much! Men jag får väl sova på tåget om det skulle vara kris. jag ska ivarje fall äta frukost där. Orka göra det 6. Framme blir jag klockan halv 11 ungefär. Då ska linnea stå där på knutpunkten(<3) och möta mig. annars åker jag hem igen!!!!!Hör du det!?

Och jag måste verkligen köpa en ny väska. Det får bli på tisdag, när jag ska in till stan med josse. Tänkte mig typ en "påsväska".

fan vad jag tjatar!




9

9

Förlåt!!!!
Jag är ju helt usel och dum i huvet. Har inte skrivit på ASLÄNGE! Känns det som ivarje fall. Dumma mig.
Men jag lovar att det ska bli bättre.

Idag har jag städat. Och städat. Så har jag suttit vid datorn, och mött mamma på centralen. Det är allt. Idag är det melodifestivalen! The poodles är bra.....hoppas de går vidare..


sen har jag inga fler åsikter



idag är det en vecka till jag far till linneapluttegull!


3

3


Fick ett önskemål från lilla Clara att jag skulle skriva idag. Jag hade ändå tänkt göra det men visste inte när. men nu har jag tid över och kan skriva ett inlägg.  De som läser min blogg ska väl få lite att läsa nu såhär på söndagen.
Idag har jag varit i stan en stund med mamma och hundarna. Vi måste träna Sputnik att vara bland folk, eftersom han kan bli ganska virrig. + att han piper hela tiden. Ivarje fall om man står stilla eller sitter på en buss/spårvagn. Och det har vi gjort en del. Alltså blev det mycket pipande och gråtande från hans sida. Vi träffade Carina som planerat och hon följde med hem. Här hemma fikade vi. Nu sitter jag här och skriver. Ser oliven utanför fönstret i sin trädgård. Hon städar Stumpans bur. Nu är hon klar tydligen.

Förövrigt köpte vi ett spel i stan. Rappakalja. Nån som har det? Är det kul? Det verkar ivarje fall grymt kul.

Regina TOP

Min Regina Spektor top 5!

1. Better
2. On The Radio
3. Fidelity
4. Samson
5. That Time

1

1

Idag ska vi äta musslor! Jag älskar musslor. <3

RSS 2.0