helt vanlig dag, eller?

Dagen började med sovmorgon vilket var skönt. Sedan hade jag en lektion, elevens val. Nu är jag som jag är och jag har alltså valt kärnämnen på elevens val. Jag är helt ensam av vännerna där också. Ibland är det skönt ibland är det en pina att bara stå rakt upp och ner utanför klassrummet och bara glo på en vägg. I tjugo minuter!
Jaja, sedan skulle min klass åka till universeum för att kolla på lite celler och grejs. Så vi kom dit och kollade just på celler och grejs men sedan fick man gå helt själva i 2 timmar. Eftersom jag var där för ungefär två veckor sedan tyckte jag inte att det var så himla kul. Sedan rusade jag som en galning mot spårvagnen som väntade men körde när jag var två meter ifrån den. Surt.

Sedan åkte jag hem. En halvtimma efter jag kommit hem började folk komma till mammas glöggfest. Så då blev jag tvungen att vara artig en stund. Men halv sju åkte jag till skolan för årets julshow. Det var väldigt dåligt faktiskt. Bara två personer som lyckades. Bra för de ivarje fall.
 
Nu är jag olidligt trött och ska dra mig till sängs.




Blä

Blä

Nämen hallå hallå

Men tjenare. Det var då längsedan. jag är en seg idiot, men så kan det vara ibland.

Roligt: Oliven plingar på dörren. Jag öppnar.
- Åh fan, ett pervo! drar till mig dörren
- va-aaa? helt oförstående
- HAHAHAHAHAHAH


Helt dumt

RSS 2.0