tandläkarn

´Tjosan folks

Jag är på mammas jobb och skriver nu. Har varit hos tandläkaren nu tidigare, och allt var bara bra! Men jag fick frågan " Vet du hur du ska borsta????". Hehe, jävlar att jag sa "nääää", för nu måste jag TILLBAKA på måndag. Jajaja, det gör väl inget egentligen. Lite surt bara att jag missar slöjden. Jag behöver mina knappar faktiskt och förra gången var ju Mia tydligen sjuk. Och därför fick jag inte mina kära knappar. -.-Jag säger föressten inte vad jag ska ha de till!

Har ätit frukost nu också. Macka blev det. Och nu åker jag snart hem med Sputnik. Linnea kommer ju snart! Hon är för tusan i halmstad vid den här tiden. I have to hurry! Jobbigt jobbigt. Måste hem och städa upp det allra sista. Typ som att lägga filtar på plats, som hundarna har dragit runt. Och ta ut glas i köket.

Linnea kommer idag, FATTA ATT JAG ÄR GLAD! :D

Nej nu måste jag gå till spårvagnen!

Er, Bella

:)

Oj, såg att jag publicerat hårfärgsinlägget 2 gånger. Tar bort ena.


Va fint väder det har varit idag egentligen. Solsken! Hoppas snön bara smälter nu så vågar jag tro på våren. Jaghar varit ute och gått rätt mycket idag faktiskt. Först på morgonen promenad med Sputnik, och sedan promenad till och från F- torg. Sedan var jag ute igen med Sputnik, och nu även Goliat. Han kom hem idag! Min tjockis!

Woo, nu har mamma satt in min signerade bild på ark i en ram. Va fint det blev! :D

Vad har jag lyssnat på för musik idag?

 Beat Heart - Moto boy - SJUKT bra låt! Jag bara älskar den.

jag lyssnar just nu på

Cancer - My Chemical Romance

Vet inte riktigt var jag tycker om den än.





Imorgon kommer Linnea!! :D

image85

ansiktsmask...

.....ska jag lägga nu! Den är grön och luktar potatis!

Casting Crème Gloss från l'oreal

hej ni! :D

Jag har varit och handlat idag. Mat m.m. Det var jävligt tungt! Jag höll allvarligt talat på att dö. Tur att jag inte gjorde det. Hehe. Jag har även köpt hårfärg. Så i kväll blir det färgning. Var ju ändå rätt länge sen nu så det är dags. Det röda från förra färgningen är bara kvar i underhåret( kan man säga så? :P) och det är ju inte så fint att ha olika färger.Det blev ett nytt märke den här gången! Casting Crème Gloss från L'oreal. Den ser bra ut. Sedan hade jag pengar över till hamstersand och hamstermat.

Jag städar mitt rum. Det gör jag eftersom Linnea kommer imorgon. Plus att det är väldigt(VÄLDIGT) stökigt! Så nu städar jag och jag känner mig rätt duktig faktiskt. Måste bara ha lite dricka. Det är så varmt ute. +5 minst.

Nu ska jag städa lite aktiverat istället för att stå här och skriva. Tjing!


Josse o f-torg

Hej ni.

Förlåt för mitt ohyfsade damp tidigare idag. Det var bara det att jag hade skrivit ett sånt fasansfullt långt inlägg och så bara försvann det. Då blir man ju rätt arg och sur.Men jag har väl lugnat mig nu kan man säga.:P

Idag har jag varit med Josse. Vi träffades på F-torg och åt på Mcdonalds. Inte så nyttigt men gott! Unnar mig det ibland. Men inte ofta faktiskt. Sedan fortsatte vi med att gå i några affärer. Josse hittade en snusnäsduk. Den var ful. Så jag tvingade henne att inte köpa den. Plus att den kosta 49 och det hade hon ingen lust att betala. Jag vann!
Sedan åkte vi typ hem. F-torg var inte kul längre. När vi kom hem satt vi vid datorn. Sen tog vi lite kort. Vid halv 7 åkte hon hem. Tack för en bra dag :D

Jag orkar inte skriva mer nu.

Er, Bella

Dagens bild

image84

-

Jag orkar inte skriva om det. kanske senare. Orkar inte med det just nu. är så jävla förbannad


HELVETE

FAAAAAAAAN, JÄVLA SKIT HELVETE. HADE SKRIVIT ETT ASLÅNGT INLÄGG OCH SÅ FÖRSVINNER DET BARA. HELVETE!

Blandade känslor.. Och en helt FANTASTISK plan

Hellu folks.

Jag mår dåligt. Ont i huvet och snorig som fan nu. Men jag har en helt fantastisk planIkväll ska jag dricka MYCKET te. Och citron ska jag få i mig. Honung också! Ja. Det var typ hela planen....errh.

aaah, det luktar gott. Vi ska äta fajitas ikväll. I like it! :D Yummi yummi yuuuum!

ska äta nu. Tjing!


Jesus Christ Super Star!

Linnea har bokat biljetter idag! :D Fatta att jag är glad! * dansa *
image83
<3

Vitt land

Kära läsare

Idag har snön tagit vårt land med storm och jag skojar inte när jag säger att det är decimeter. Så jag ställde in mitt tandläkar besök eftersom det inte är särkilt bra att gå ut när det är kallt - när man är sjuk. Att träffa Josse var inte heller aktuellt. Så det ställde jag också in. Det är ju fortfarande smittorisk eftersom jag snorar helt hysteriskt. Trevligt för er att veta, eller hur?! xD

Planen för idag är alltså följande:

1. Ligga i Fannys säng och kolla på så många Sex and the City avsnitt som jag orkar

2.  Sitta vid datorn ett tag

3.  Vila ( innebär även ovanstående)

Skön dag va?



Jag har även en idé. Jag ska börja med DAGENS BILD/BILDER. Det innebär en eller flera bilder per dag som jag gillar just då. Det behöver inte vara en bild som är tagen idag. Hoppas ni inte misstycker. Jag är bara väldigt lat när det gäller att lägga in bilder.


Er, Bella


-

image82

Snörvel och host

Hej folks.

Jag är ledsen för att jag inte skrivit idag. Första anledningen är att jag inte kunde komma in imorse här på blogg.se! Andra anledningen är att jag är jättegrymtsuper förkyld! Det suger verkligen, för nu när det är lov vill jag verkligen slippa sjukdomar. Men men, det drabbar väl alla någon gång antar jag? Jag har nästan bara gjort en enda sak idag. Legat i Fannys säng och tittat på massa massa avsnitt av Sex and the City. I LOOOOVE!
Jag har säkert kollat på 10 avsnitt alltså. Underbart....ja..
Efter det masa jag mig upp och jag och mamma tog en...promenad till kvantum med Sputnik( Goliat har åkt på parning igen- efter misslyckandet förra gången). Man får grymt dålig kondition när man är sjuk! Det märkte vi.

åååh...jag är trött trött. Trööööött... :p men jag ger inte upp! JAG GER INTE UPP! nej nej

Nu orkar jag inte skriva mer. Tjofräs på er kära läsare.

Er, Bella

Good eveniing...

....folks.

vet ni vet ni vet ni? Jag har varit på konståknings VM idag! Ni kan inte förstå( om ni inte var där själva ) hur jävla kul det var! Och vackert! Det var ju uppvisningen idag. Igår var ju finalen. Så idag kunde alla åkare slappna av och inte behöva tänka " Oh damn" eller "&&()/&¤¤&%6#"(om man är från typ.....Japan? Inget ont om Japan!) eller " Jävla skit". Inget sånt alls.

Jag vaknade som jag förmodade med lika ont i halsen som igår. Den försöker ta kål på mig, den där halsen! men jag tog en bafucin( stavas? ) och bet ihop. Aldrig i livet att jag tänkte missa konståkningen! Sedan vid 15.20 träffade jag Carina, min älsklings "moster", vid korsvägen. Vi gick till Scandinavium och sedan började isshowen! Allt slutade runt 6. Jag var jättepositivt överasskad av hur fint det var live. Bäst var ju nästan en svensk kille. Han har blivit intervjuad m.m för tidningar innan så ni kanske vet vem han är. Han gjorde ett kul nummer ivarje fall! :)
Och vet ni vad!! Sedan när jag satt på spårvagnen hem igen, hörde jag en ringsignal på någons mobil. Och vilken låt var det? Jo, Gimme love to Give! :D Fatta vad glad jag blev. Sure, det var ju inte min mobil men ändåååå. Det var kul att vara på samma språvagn som ett annat arkfan. Det snöar föressten!

Och nu sitter jag här och snörvlar. Har fortfarande jätteont i halsen. En kronisk smärta, ni vet?
Men jag klarar mig nog.

Nu ska jag kila iväg och kolla på Miss Secret Agent 2 på TV. Vi hörs imorgon people.


Er, Bella


Glad Påsk!

Glad Påsk på er!

Jag mår inte så bra idag. Har jätteont i halsen och är ömm och trött i hela kroppen. Men jag klarar mig allt ;)
Känns bra att det är påsk ivarje fall. Hela familjen "sprang" runt och leta påskägg förut. Jag hittade SÅKLART mitt sist. Det gjorde jag igår med. Alltid jaag!

Just nu lägger jag in bilder i datorn. Sputnik ligger och sover i min säng. Ovanligt? Nej. Var ute med Goliat förut, sputnik följde med Fanny och Viktor ut. G var alldeles galen! Han busade järnet! :P

Love love me love love me........ Mika är bra. Lyssna på honom! :D



..

vad hände?

Långfredag

Hej ni. Idag är jag hos Carina. Inte bara jag, utan även Mamma, Fanny, Viktor, Johan, Farmor och Farfar. Vi har haft det rätt så trevligt faktiskt. Vi började med att fika. Två tårtor hade hon gjort. Fan, jag kommer bli ett fetto under påsken! Typiskt, som om jag behövde det NU! nej, efter påskafton imorgon får jag hålla efter med godiset och ut och jogga. Men det är ändå trevligt att det är påsk!


Nu har jag ätit. Är skitmätt! Fick kalkon med riven, stekt potatis och sås. Såsen var dessvärre inte särkilt god, enligt mig då :P. Meeeen, jag är mätt!

Cp dator... Den hoppar fram och tillbaka i den här texten heeeeeeela tiden...faaan! Får sluta skriva nu. Blir så jävlans sur.

Kram


Latmask blir till Snabbmask

Ja ni... Jag har inget bättre för mig än att blogga. Kanske blir så mycket men jag har verkligen INGENTING att göra. helt sjukt...not. Har nästan aldrig något att göra. Nu är det ju sent och kolsvart ute så ut kan man ju inte gå. Plus att jag är för trött för att tex gå ut och springa ett varv i området. Förut, när jag var ute med Sputnik så jogga vi faktiskt från dagis till fotbollsmålet längst bort( som om ni vet hur långt det är!!!). Jag kände mig ASDUKTIG! Från att vara en lat person som always sitter på rumpan framför datorn eller ligger och glor på TV i sängen ska jag utnyttja mina nya springkunskaper och försöka springa lite varje dag nu på lovet. Kanske inte när Linno är här men innan ;)
Föressten så saknar jag Linno!! gruuuvligt mycket. Tänk er att eran bästa vän bodde flera mil bort från er. Hur skulle ni känna då? Det är skithemskt. Japp -.-

Mitt rum är sååååå stökigt. Jag får städa lite nu medan jag skriver.......Mitt skirvbord är en riktigt mess. Där börjar jag! lalala... det var inte så farligt ändå!  NU ÄR JAG KLAR!

Nu äter jag en godis som jag fick av farmor....Kola och nån kräm inuti. Mums!

Vi hörs!

trök

Good evening folks

jag sitter här i min pyjamas T-shirt och har skiiiiit skit skit skittråkigt. Någon som kan hjälpa mig att få det lite roligare!?

ska nog sätta på musik.

Och...

....imorgon är det en vecka tills Linno kommer farande :D

Kikärtor, diamanter och teater

Nu är det påsklov! Guud vad härligt det är! Jag är alldeles upprymd! :D

Hur känner du inför lovet kära läsare!?

Dagen började med en lektion SO, med slutet på en film och sedan Sofrågesport. Det var en ganska kul lektion! Sedan var det elevens val så jag och Matte begav oss till spellektionen. Där spela vi 2 matcher Maxiyatsy(stavas?) där Matte vann båda gångerna och en match Den försvunna diamanten. I det vann jag såklart. Efter det utmana Christoffer och Samuel oss på Jepordy. Det var jättekul! ;)
Den ena kategorin var Recept. Det finns alltså 100, 200, 300, 400, 500. Jag fick 100, 200, 300 och 400. Hah! Ena frågan var vad huvudingrediensen i Hummus var. Jag kasta mig på min knapp: "VAD ÄR KIKÄRTOR!!!!". Haha, ni skulle sett de andras ansikten. De visste typ inte ens att det fanns något som hette kikärtor. :P
Sedan var faktiskt skoldagen slut klockan 12. Då begav jag mig till mammas jobb för att kolla på teater. Det var teatersällskapet Uno som satte upp pjäsen "Mäster Olof" för skolans 2:or. Mamma jobbar på gymnasieskolan MTG. Teatern var väldigt bra enligt mig. Värt att se för er som vill. Sedan åkte jag och mamma till F-torg och köpte påskgodis. :)


Klippat och klart!

Hej ni. Jag är ledsen, att jag inte skriver. Är bara inte så himla intresserad av det längre. Men ibland gör jag ju...
Så ni.....ytterst få som läser: SORRY!!

Idag är det lördag. Har jag sagt att jag gillar lördagar? Det är en sån perfekt dag. Ingen skola, och inte heller någon skola dagen efter. Helt klart bästa dagen på veckan. Och jag har faktiskt klippt mig idag! Tro det eller ej. Jag klippte mg senast i november(ups!!) så det var absolut dags nu. Jag gjorde däremot ingen större skillnad. Klippte topparna och lite spretigare, kanske. När frisören hade klippt klart och blåst det så blev jag helt jävla vettskrämd! Det var helt platt och luggen gick in mot ansiktet på ett sjuk sätt! Det var så himla fult. Men sen tog hon fram en liten kam. Hon drog upp lite hår och tuperade det. Blev mycket snyggare då. Sen var det klippat och klart!
Jag gick ut. JAG HATAR BLÅST! Det förstörde det helt!!! Så det blev platt igen och såg smutsigt ut, även fast mamma tydligen inte tyckte det. Men det tyckte jag. Så jag gick och var sur och klagade en stund. Men sen gick det väl över antar jag. Håret gjorde så att jag kände mig 2 kilo lättare ivarje fall, och det är ju ett plus ;)

Jag vet inte om jag är övernöjd med håret, men det blev rätt bra.

RSS 2.0